USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Подарунки та веселі старти: у Луцьку – спортивне свято для дітей. Фото

24 Грудня 2023 08:12
В осередку «Стріла», що у Луцьку в мікрорайоні ЛПЗ, місцевим дітям влаштували спортивні активності та вручили подарунки. До участі у святі спорту запросили дітей військових, дітей загиблих та безвісти зниклих на війні Героїв, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей.

Фахівці Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували естафети та вправи, а Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримав усіх учасників солодощами.

Спортивний захід напередодні новорічних свят у «Стрілі» проводять уже кілька років поспіль. Тут діти займаються руховими вправами, а також грають в ігри, як-от шахи, шашки, настільний футбол та теніс. Цього місяця активності також тривали в інших мікрорайонах Луцька.
Читати ще: З пам’яттю про подвиги батьків: у Луцьку – театрально-спортивне дійство для дітей загиблих Героїв. Фоторепортаж

Провідний професіонал Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» Галина Тимощук розповіла, що багато вихованців «Стріли» зараз захищають Україну на передовій, а на святі присутні їхні діти. Також на стіні закладу висить український стяг із підписами захисників.

«Цим заходом підбиваємо підсумки 2023 спортивного року. Діти повеселилися, до них завітали Святий Миколай, чарівна фея із загадками та вікториною. А наприкінці усім вручили солодощі», – додала Галина Тимощук.
Читати ще: Вистава і солодощі: в Луцьку дітям військовослужбовців подарували казку. Фото


Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зазначила, що приємно дарувати дітям подарунки, адже таким чином вони проживають радісні моменти у нинішні важкі часи.

«Хочеться побажати всім дітям миру в країні, здоров’я і благополуччя. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучається до дитячих спортивних заходів, із задоволенням даруючи подарунки. Такі активності цього місяця провели в різних осередках для багатьох категорій дітей. Наші діти в будь-якому віці нетерпеливо очікують на новорічні свята, кожен із них заслуговує уваги та подарунків у цей час», – зазначила Катерина Шкльода.
Наприкінці дітей привітав Святий Миколай, після чого їм вручили новорічні солодощі.

До слова, це не перший спортивно-розважальний захід у місті. Напередодні «Спорт для всіх» спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» влаштували спортивне свято з подарунками для дітей з аутизмом, для дітей із синдромом Дауна та для вихованців Луцького навчально-реабілітаційного центру.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus