USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шкарпетки, ялинкові кулі та листівки: Луцьк готує сувенірну продукцію на свята

9 Грудня 2021 15:07
Досі не визначилися з подарунками рідним і друзям на новорічно-різдвяні свята? Не біда, адже зовсім скоро в Центрі туристичної інформації та послуг можна буде придбати шкарпетки, кулі на ялинку та листівки з видами міста та характерною для Луцька символікою.

Першими в продаж надійдуть веселі шкарпетки з зображеннями В’їзної вежі Луцького замку та кликуна.

Про це повідомила керівниця управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська на своїй сторінці у Facebook.
«Наразі ми отримали тестову пару, щоб побачити якість та кольори. У продаж шкарпетки надійдуть у Центр туристичної інформації та послуг у грудні», – зазначила вона в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини. Додала, що передбачено виготовлення лише шкарпеток для дорослих.

Їх дизайн розробила авторка візуальних образів багатьох промоційних видань і товарів Луцька, зокрема бренд-буку міста та проєкту «Імена Луцька», Інна Питель.

Як анонсувала Катерина Теліпська, також управління туризму та промоції міста невдовзі презентує новорічні кулі на ялинку та листівки із зимовими видами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus