USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Школярі зі сходу та Криму отримають у Луцьку безплатні проїзні

21 Грудня 2016 17:22
Півтори сотні школярів, які змушені були покинути свої домівки через війну на сході України і нині мешкають у Луцьку, матимуть безплатний квиток на проїзд у громадському транспорті. Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Луцької міської ради під час засідання 21-го грудня, аби підтримки громадян з південно-східних областей України.

Зокрема, у Проекті рішення щодо забезпечення безкоштовного проїзду у тролейбусах, ідеться: з метою підтримки громадян з південно-східних областей України, з метою соціального захисту сімей, що прибули зі східних областей України, та сімей, що виїхали з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на тимчасове перебування до міста Луцька.

Зауважимо, що в обласному центрі є 141 дитина, яка претендуватиме на таку пільгу.

Безплатний проїзд вони матимуть 01 січня по 31 травня 2017 року.

Нагадаємо, що, окрім державних гарантій на безоплатний проїзд, у Луцьку визначили додатково ще 11 категорій осіб, які матимуть пільги. До них входять учасники бойових дій, інваліди війни, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці АТО й інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus