USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затвердили новий перелік пільгових категорій у транспорті в Луцьку

21 Грудня 2016 13:45
Окрім державних гарантій на безоплатний проїзд, у Луцьку визначили додатково ще 11 категорій осіб, які матимуть пільги. До них входять учасники бойових дій, інваліди війни, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці АТО тощо.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21-го грудня.

Так, більшістю голосів члени засідання затвердити перелік категорій громадян, яким у 2017 році будуть додатково, окрім держзамовлення, надаватись безоплатно та бездотаційно послуги при здійсненні перевезень на міських маршрутах (при пред’явленні відповідного посвідчення):

- інваліди війни (інвалід першої групи з одним супроводжуючим);

- учасники бойових дій;

- особи, на яких поширюється статус члена сім’ї загиблого (померлого);

- діти-інваліди до 18-ти років (з одним супроводжуючим) та інваліди з дитинства першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи);

- інваліди по зору та інваліди з ураженням опорно-рухового апарату першої та другої груп (з одним супроводжуючим інваліда першої групи);

- постраждалі від аварії на ЧАЕС першої категорії та учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС другої категорії;

- ветерани ОУН-УПА;

- особи, визнані жертвами нацистських переслідувань;

- бійці-добровольці АТО;

- почесні громадяни міста Луцька;

- громадяни, яким за рішенням виконавчого комітету міської ради видано посвідчення на право безоплатного проїзду в міських автобусах.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКОГО ПЕРЕВІЗНИКА МОЖУТЬ ЗАБРАТИ МАРШРУТИ

Цю інформацію мають донести до всіх перевізників, а також дані про нову категорію пільговиків, зобов'язати включити до переліку візуальної інформації у транспортних засобах.

До слова, нагадаємо, у Луцьку перевізники вимагають підвищити проїзд до 5 гривень, інакше обіцяють страйк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВОВК Показати IP 21 Грудня 2016 14:55
- громадяни, яким за рішенням виконавчого комітету міської ради видано посвідчення на право безоплатного проїзду в міських автобусах. А це що за категорія така ??? І кому виконавчий комітет міської ради може видавати такі посвідчення ? Може собі записатися на право отримання такого посвідчення.
Людмила до ВОВК Показати IP 21 Грудня 2016 15:56
Це дітям-сиротам
ого Показати IP 21 Грудня 2016 18:10
А де державна адресна допомога!?Знову на чужому горбі......
Анонім Показати IP 21 Грудня 2016 23:17
міськЗрада вперто продовжує ігнорувати Постанови КМУ від 17 травня 1993 р. N 354 та від 16 серпня 1994 р. N 555, якими передбачено право пенсіонерів за віком та інвалідів на безкоштовний проїзд у міському транспорті, яким є так звані маршрутки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus