USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Школярка з Баєва продає картини, щоб допомогти ЗСУ

19 Червня 2022 07:03
У клубі-музеї Волинського бджільництва та історії села Баїв відкрилася виставка-продаж картин з пазлів.

Свої роботи презентувала десятикласниця місцевої школи Олександра Касян. Дівчина вирішила організувати такий собі аукціон, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ, повідомляють у Боратинській сільській раді.

«Створювати картини з пазлів – це моє хобі. Цим мистецтвом я почала захоплюватися ще задовго до повномасштабної війни, – розповіла Олександра. – Зараз, коли бойові дії тривають у різних куточках України і наші воїни героїчно чинять спротив, їм як ніколи потрібна наша підтримка. Саме тому нещодавно у мене виникла ідея зібрати кошти для армії. Подумала, що це можна зробити за допомогою моїх картин, тобто влаштувати аукціон. Усі виручені кошти я планую передати волонтерам, які купують речі для наших військових».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus