USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Школу в Луцькому районі утеплять за 6 млн

19 Вересня 2021 14:12
Протягом року планують здійснити капітальний ремонт фасаду опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Дерно Луцького району Волинської області».

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Олицька селищна рада. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 14 жовтня. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться 19 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 6 036 834 гривні.

Капітальний ремонт включатиме заміну дверей, встановлення віконних зливів, заміну вентиляційних ґрат і решіток, оздоблене шпаклювання і поліпшене фарбування укосів, утеплення фасадів і цоколя, поліпшене штукатурення та фарбування нових фасадів, улаштування парапетів, утеплення фундаментів, улаштування східців, покрівельного покриття з металопрофілю та підвісних жолобів, навішування водостічних труб, заміну світильників, улаштування нового вимощення з бруківки тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін на здійснений ремонт становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці, своєю чергою, запланований капітальний ремонт даху.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus