USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Школи під час пандемії варто закривати в останню чергу, – ВООЗ

16 Вересня 2020 13:21
У Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що школи під час коронавірусу повинні закриватися в останню чергу. Адже до навчання розпочали в закладах освіти лише половина учнів, що не дуже добре.

Таку заяву зробив глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус, передає 24 канал з посиланням на The Telegraph.

У ВООЗ наголосили, що люди повинні вибрати між роботою барів, нічних клубів і шкіл, натякаючи на відмову від розваг на користь навчання.

«З урахуванням руйнівних наслідків для дітей і нашого суспільства в цілому, школи варто закривати тільки в місцях з високим рівнем передачі вірусу, а безперервність освіти повинна бути гарантована за допомогою дистанційного навчання», – запевнили у ВООЗ.

Натомість виконавчий директор ЮНІСЕФ Генрієтта Фор розповіла, що понад 460 мільйонів дітей не змогли отримати доступ до онлайн-навчання, коли школи були закриті.

«Це глобальна надзвичайна ситуація у сфері освіти. Згідно з прогнозами, 24 мільйони дітей кинуть школу через COVID-19, тому ми закликаємо уряди приділяти увагу відкриттю шкіл після зняття обмежень», – сказала вона.

Зазначимо, що в Україні станом на 14 вересня коронавірус зафіксували у 171 дитини. Загалом вже понад 500 класів у школах перейшли на самоізоляцію. Ще близько 40 шкіл повністю перевели на дистанційне навчання.

Як повідомлялося, дві школи на Волині навчаються дистанційно через високий показник захворюваності на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus