USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Шмигаль повідомив, скільки інфраструктурних об’єктів України окупанти пошкодили за ранок

10 Жовтня 2022 13:49
Російські окупанти 10 жовтня масово обстрілюють українські міста, зокрема цивільну й критичну інфраструктуру.

Прем‘єрміністр Денис Шмигаль повідомив, що внаслідок атак РФ 10 жовтня пошкоджено щонайменше 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і місті Києві, передає ТСН.

За його словами, головна мета російських воєнних злочинців – посіяти паніку, налякати, залишити українців без світла й тепла. Він запевнив, що всі служби працюють на місцях і оперативно відновлюють інфраструктуру.

Читати ще: Залужний озвучив кількість ракет, які Росія випустила по Україні сьогодні вранці

"Російські терористи сьогодні масово обстрілюють українські міста. Під ударами цивільна й критична інфраструктура. Одними з перших цілей стали дитячий майданчик, музеї та освітні заклади. На жаль, загинули люди. Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 регіонах і місті Києві», – написав прем‘єр.

Шмигаль уточнив, що зараз частина областей через обстріли РФ знеструмлені. Утім запевнив, що фахівці докладають усіх зусиль, аби відновити подавання світла.

Читати ще: «Вони прагнуть паніки й хаосу, хочуть знищити нашу енергосистему», – Зеленський про ракетний терор

«Потрібно бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв'язком. Дякуємо нашим рятувальникам і медикам, які зараз в епіцентрах обстрілів рятують життя людей. Дякуємо нашим енергетикам, які під обстрілами відновлюють живлення міст...
Ми знали, з ким маємо справу, й тому так важливо забезпечити нашу перемогу», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus