USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Шуфрича затримали за фотографування позицій ЗСУ. Його охоронці відстрілювалися. Оновлено

4 Березня 2022 18:30
Проросійського нардепа Нестора Шуфрича з партії ОПЗЖ затримали при спробі сфотографувати позиції ЗСУ.

Шуфрича затримав 206-й батальйон, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Напередодні нардеп брав участь в ефірі російського телеканалу «Первый», де розповідав, що завжди виступав за нейтральний статус України. А російські учасники хвалили його за це.

Читати ще: Журналіст Бутусов і нардеп Шуфрич побилися в прямому ефірі. Відео

«Невже він сподівається отримати якусь «хлібну посаду» в російській окупаційній адміністрації?» – цікавляться у дописі.
ЗСУ повідомили, що «Схеми» поспілкувались з одним із бійців цього батальйону, який розповів деталі:

«Шуфрич під'їхав під блокпост, вийшов з машини з охороною і почав фотографувати. Відповідно, був затриманий. При затриманні його охоронці намагались відстрілюватись. Зараз ми чекаємо поліцію і СБУ, щоб передати їм. Військові об'єкти або об'єкти, які використовуються військовими, фотографувати не можна. Він цілий і неушкоджений. Зброю у охоронців забрали. Теж передамо поліції».

Як повідомив «Схемам» боєць 206-го батальйону, сам Шуфрич пояснив свої дії так: «вийшов сфотографуватися на тлі місцевої пам'ятки».
За інформацією каналу у Telegram «Политика Страны», сьогодні 206-й батальйон тероборони, створений за підтримки Євросолідарності, «взяв у полон» нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича та опублікував фото з ним у різних ракурсах (першими їх опублікував радник Порошенко Бірюков).

Начебто Шуфрич фотографував позиції тероборони. Останнє вкрай малоймовірне. Швидше за все, його просто впізнали і вирішили поглузувати (тим більше, що Шуфрич давній опонент Порошенко). І зробили інформаційний подарунок для російських ЗМІ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Небайдужа Показати IP 4 Березня 2022 18:58
Щуряка!
Vasyl Показати IP 4 Березня 2022 19:14
Думаю, якби на місці заїбашиди Шуфра, ніхто б сильно не сумував би

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus