USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Швеція передала Україні 4 вантажівки з генераторами: одну отримала Волинь

17 Січня 2023 17:24
Шведські волонтери надали Україні чотири спеціалізованих вантажівки із потужними генераторами, одну з яких отримала Волинь.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

Це 4 спеціалізованих вантажівки із потужними генераторами, які забезпечуватимуть електроенергією об’єкти критичної інфраструктури, що постраждали від ракетних ударів.

Одну із вантажівок із вмонтованим генератором, потужністю 150 кВт, отримала Волинська область. Техніку передали управлінню ДСНС Волині, які з її допомогою зможуть реагувати на надзвичайні ситуації в області.

Машина надзвичайно потужна. Може працювати безупинно, а палива витрачає всього 100 л. на добу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 17 Січня 2023 20:37
А що там робить медвичуковський прихвостень Н. Романюк він тепер деребанить маршрутчиків такси більші як в Остапкович чи він вже перефарбувався в супер волонтера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus