USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Швецію і Фінляндію накрив сильний снігопад, тисячі будинків знеструмлені

13 Січня 2021 17:11
Тисячі сімей на півночі Швеції та на південі Фінляндії залишилися без електрики в середу після сильного снігопаду, який накрив дві країни.

Про це повідомляє Європейська правда.

За даними фінської телекомпанії YLE, на південному заході Фінляндії близько 4 тисяч домогосподарств залишилися без електрики. Влада заявила, що це число може зрости.

У Швеції постачальник електроенергії Eon повідомив, що постраждали близько 3 тисяч будинків. Перебої в подачі електроенергії можуть тривати довше, ніж зазвичай, тому що відправляти ремонтних працівників може бути занадто ризиковано.

Шведська метеорологічна служба повідомила, що снігопад, який за останні 24 години вразив північну частину Швеції, все ще триває, але його сила знизилась.

У сусідній Фінляндії попередження про погані дорожні умови були випущені майже для всієї південної та західної частини країни.

Очікується, що в середу снігопади вщухнуть, але їм на зміну прийдуть сильні холоди. У найближчі дні температура впаде до −25 за Цельсієм на півдні і −40 за Цельсієм в арктичному регіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus