USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шиба говорив діткам про мораль. ФОТО

1 Вересня 2010 13:27
Свій перший дзвоник учні першого класу луцької загальноосвітньої школи № 7 зустріли із книжками про Луцьк та новими електронними підручниками.

Щоб перестрахуватися від дощу усе масове дійство організували у невеликому спортзалі, що спровокувало задуху і дискомфорт для оточуючих.

Цього року перший дзвоник школи відвідав міський голова Луцька Богдан Шиба Щоправда. урочиста лінійка з участю голови розпочалася із запізненням на двадцять хвилин.

Завданням номер один він поставив почати розбудову школи № 7. Пообіцяв, що матеріальна підтримка міської ради буде, втім наголосив, що «діти потребують не тільки матеріального, а й морального. Тому потрібно підтримувати один одного», - сказав Шиба.

Не залишив чиновник осторонь і шкільну бібліотеку: поповнив її декількома примірниками книги Петра Троневича «Оповідання з давньої історії Луцька», чим власне закликав «цінувати красу, яку не помічаємо кожного дня».

Відвідав День знань у школі № 7 і керуючий справами обласної ради Андрій Киричук. Так, він відзначив декількох педагогів школи найвищими нагородами облради – почесними грамотами.

А громадське об’єднання «Луцьк – наш дім» подарувало школі дві коробки електронних підручників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
а ну но? Показати IP 1 Вересня 2010 13:42
Що за електронні підручники?
Стерх Показати IP 1 Вересня 2010 13:46
Характерная черта Шибы- опоздания.Уже не в первые замечено.Хорошо,что журналисты стали замечать подобные проколы.А то,как сей господин высказывается,то смеятся с Януковича,как то даже неловко!
Юрій Ричук Показати IP 1 Вересня 2010 14:29
Стерху і всім, хто прочитав цю інформацію раніше: як уточнили працівники міськради, Шиба у школу прибув вчасно. Просто лінійка розпочалася із запізненням - мер спілкувався з директором.
AK88 Показати IP 1 Вересня 2010 14:46
Може, Богдан Павлович і в 25-ту школу прибув вчасно???
Батьківська громада 7 школи Показати IP 1 Вересня 2010 16:03
Богдан Павлович Шиба прибув вчасно і спілкувався з дирекцією школи та батьками про майбутні перспективи розвитку школи.А в зв"язку з погодніми умовами лінійка була проведена у спортивному залі, який знаходиться на четвертому поверсі школи.Урочистий захід пройшов на високому рівні.
AK88 до Батьківська громада 7 школи Показати IP 1 Вересня 2010 16:42
СССР форева?
учениця 25 школи Показати IP 1 Вересня 2010 17:23
прибув і в 25 школу вчасно! гарний був виступ і взагалі свято вдалось, от якби ще на дворі а не в спортзалі відбувались урочистості...
Волиняка Показати IP 1 Вересня 2010 18:16
Цікаво про яку мораль говорив пан Шиба?
!!!!! до Волиняка Показати IP 2 Вересня 2010 08:39
Про суб'єктивну.
Helge Показати IP 2 Вересня 2010 10:04
Забавный "морализатор" из человека, который запомниться Луцку тем, что изуродовал Луцк, натыкав на каждом углу грязные рыгаловки-рюмочные, ввел самые большие цены на проезд в маршрутках и налепил на автобусных остановках мелких магазинов))) Впрочем, это еще раз подчеркивает, что нельзя к власти в нормальном городе допускать ограниченного и ущербного человека - ему самое место было "на районе"...
New до Helge Показати IP 2 Вересня 2010 11:00
Вот что Вы сейчас несете, бредятина полная!!! Вас наверно взять за руку и тыкат носом в то что сделано. И дай Бог, щоб те, которые победят на выборах сделали половину той роботы, что сделал ОН.
Олесь до Helge Показати IP 6 Вересня 2010 11:50
Цілком підтримую автора. Я - прибічник БЮТ, але Шиба - це ганьба для партії, ганьба для міста... Тільки йому не можна ані місто, ані район доручити. Гнати його в шию!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus