USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У чотирьох волинських селах реконструюють амбулаторії

17 Серпня 2020 07:20
До кінця 2020 року у Волинській області реконструюють ще чотири сільські амбулаторії.

Відкриті торги для пошуку виконавців робіт 12 серпня оголосив департамент інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до кінця серпня, аукціони розпочнуться 31 серпня – 1 вересня.

Мова йде про чотири тендери:

– на нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Панаса Мирного, 1 в селищі Люблинець Ковельського району Волинської області очікуваною вартістю 5,938 мільйона гривень;

– на капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці Незалежності, 169а в селі Пульмо Шацького району Волинської області очікуваною вартістю 6,896 мільйона гривень;

– на реконструкцію Білицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини на вулиці 40 років Перемоги, 2в у селі Білин Ковельського району Волинської області очікуваною вартістю 5,959 мільйона гривень;

– на реконструкцію фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію на вулиці Шевченка, 19 в селі Гірники Ратнівського району Волинської області очікуваною вартістю 4,748 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтаж, розробку ґрунту, улаштування фундаментів, утеплення зовнішніх стін фундаментів і фасадів, мурування стін, улаштування перегородок, перекриття покрівлі, встановлення вікон і дверей, улаштування підлоги, внутрішнє опорядження, облаштування ґанків, сантехнічні роботи, влаштування систем опалення, вентиляції, каналізації, електропостачання, пожежної сигналізації, водопостачання, блискавкозахисту, придбання та монтаж обладнання, благоустрій, озеленення та огородження території.

Усі роботи мають завершитися до 31 грудня поточного року. Гарантійні терміни експлуатації об’єктів після здачі їх в експлуатацію становитимуть 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus