USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Сільську вулицю на Волині відремонтують за 10 млн

2 Квітня 2023 23:11
У селі Заріччя Володимирського району запланували капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Лобачинської. Роботи хочуть закінчити до 30 вересня цього року.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги на відповідні роботи оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Пропозиції від учасників приймають до 7 квітня. Аукціон розпочнеться 10 квітня.

Очікувана вартість капітального ремонту покриття проїзної частини вулиці Лобачинської в Заріччі – 10 444 354 гривні.

Згідно з технічним завданням, капітальний ремонт включатиме улаштування дорожніх корит та одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, облаштування посадкового майданчика, встановлення дорожніх знаків.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме дев’ять років.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus