USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сім ознак того, що вам потрібен новий бюстгальтер

10 Квітня 2024 18:23
Як довго можна носити бюстгальтер і через який час він вважатиметься застарим? Загалом, будь-яка білизна, жіноча чи чоловіча, потребує регулярної заміни: оновлювати делікатний гардероб слід приблизно кожні 6-12 місяців. Проте з бюстгальтерами не все так однозначно.

Терміни заміни залежать від того, як часто ви одягаєте конкретну модель та наскільки добре доглядаєте за нею. Зрештою, прислухайтеся до своїх відчуттів. Іноді замінити колись улюблений бюстгальтер варто навіть якщо ви носили його менше, ніж пів року. Ось ознаки, на які потрібно звернути увагу.

Вилазять кісточки з чашок

Таке передусім трапляється, якщо матеріал, у якому кісточки були зашиті, банально протерся. А це вже свідчить про чималу зношеність. До того ж, каркаси можуть вилазити у будь-який бік і періодично штрикати вас або під пахвами, або навіть у груди. А це не просто дискомфортно, а й потенційно травматично. Навіть пластикові кісточки можуть завдати болю, не кажучи про металічні.

Корсетна стрічка розтягнулася

Про це можуть свідчити два моменти. Перший – пояс не сидить на лопатках, а задирається догори. Такий бюстгальтер ще й може стати причиною болю в плечах. Адже на корсетну стрічку зазвичай припадає основна підтримка, а коли вона зникає, ви починаєте все тугіше підтягувати лямки. Це створює нерівномірне навантаження, і більшість ваги переходить зі спини на плечі.

Друга ознака – розтягнений пояс бюстгальтера буде відходити, навіть коли ви застібнете його на останній гачок. Якщо й у такому положенні ви без перешкод можете засунути під стрічку кулак, не роздумуйте і відкривайте каталог інтернет-магазину з новими моделями.

Бретелі втратили еластичність

Це помітити неважко: розтягнені лямки постійно спадають із плечей, навіть попри те, що ви часто їх регулюєте. А якщо затягувати бретелі нема куди, то це «червоний прапорець», що вони більше не виконують підтримувальну функцію. На додачу, це знову ж таки порушує розподіл ваги грудей, з тією різницею, що боліти від перенавантаження може вже спина.
Набивка чашок зім’ялася

Така доля може очiкувати моделі з м'якими або ущільненими поролоновими чашками у результаті частого прання. Ще швидшому зношенню піддаються моделі з вкладками, які можна виймати (зазвичай доволі тонкими). Виробники іноді укомплектовують ними топи бра або бралети.

Ясна річ, ваші груди не лежатимуть як рідні у зім’ятих чашках, а отже, ідеального формувального ефекту від них не чекайте.

Чашки прилягають нещільно

Це може бути одним з наслідків розтягнутого пояса, а ще – невідповідність вашому розміру грудей. Можливо, це навіть комбо: і ви схудли, і бюстгальтер розтягнувся. Чим не привід придбати нову білизну для нової себе?

Груди випирають з чашок

Тут є два варіанти. Перший – груди можуть вилазити з чашок згори, утворюючи звабливе декольте з улоговинкою. Проте не варто носити старий явно замалий бюстгальтер задля створення сумнівного сексі-ефекту. Перетиснуте тіло та подразнення на шкірі того не варті.

Другий варіант – коли груди підступно вилазять з боків аж під пахви. Тут вже точно без коментарів: міняти і крапка.

Наявність затяжок та ворсу на тканині

«Махра» на тканині (навіть невелика) свідчить про те, що вона сильно стерлася і вже на межі зношення. Причому утворювати ворсинки можуть волокна навіть не основного матеріалу (бавовни, віскози тощо), а еластану, який, власне, забезпечує посадку бюстгальтера на тілі.

Не варто вважати названі вище деталі несуттєвими. Адже саме з таких делікатних дрібниць і складається ваш повсякденний комфорт.

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus