USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Скандальний нардеп Кива влаштував бійку з атовцем у ресторані. Відео

22 Січня 2020 16:32
Одіозний народний депутат України від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива спробував побити відвідувача ресторану в Києві. За деякими даними, він є ветераном АТО, інші ж пишуть, що чоловік причетний до наркоторгівлі.

Відео опублікував Telegram-канал «Новина». Зазначається, що інцидент трапився в закладі МОССО 22 січня приблизно о 12:00, пише Обозреватель.

За інформацією журналістів, у закладі Кива зустрічався з представниками кримінального світу Дніпра, зокрема з авторитетом Бельмондо. Якоїсь миті нардеп несподівано підвівся з-за столу і почав провокувати іншого відвідувача на конфлікт. Так, парламентар спробував вдарити його своєю головою. Однак той ухилився і сам вдарив депутата в обличчя.

Після цього до нього підбіг натовп охоронців народного обранця й накинувся на нього. Кива своєю чергою повернувся за стіл.

Що стосується відвідувача, якого намагався вдарити член ОПЗЖ, то ним виявився Михайло Майман.
Характерно, що незабаром після інциденту на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook з’явилася інформація про те, що в Києві ввели оперативний план «Перхоплення» через напад на нардепа.

«Розшукується броньований Mercedes w220 S-class АА3869МІ, розбійний напад на людину. 22 січня в Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Це трапилося за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілях Volkswagen і Mercedes», – йдеться в повідомленні.


Також в спільноті уточнили, що інцидент трапився приблизно о 12:55. За цією адресою розташовані різні заклади, зокрема й ресторан МОССО.
Відомо, що Михайло Майман балотувався самовисуванцем в народні депутати України від округу у Шевченківському районі Києва. На момент реєстрації був безробітним, проживає у Києві. На своїй сторінці у фейсбуці називає себе «ветераном війни».

В інтерв’ю колишньому депутату Віталію Купрію Майман розповідав, що служив у батальйоні «Свята Марія» – цей підрозділ здебільшого складається з добровольців політичної патрії «Братство». У фейсбуці Маймана є фото з лідером «Братства» Дмитром Корчинським у камуфляжі та зі зброєю.
За словами Маймана, він перебував в зоні АТО у 2014-2016 роках. А після того, за його твердженням, став «об’єктом переслідування українських спецслужб» і навіть переховувався у США разом з родиною. Перебував на території Сполучених Штатів за туристичною візою.


Як повідомляє Нацполіція, народний депутат звернувся із заявою про отримання тілесних ушкоджень. На місце події виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Правоохоронці шукають іншого учасника інциденту, котрий із місця події поїхав автомобілем.

«За попередньою інформацією, у ресторані між заявником та його знайомим стався словесний конфлікт, у результаті якого виникла короткотривала бійка. Нардепу надано медичну допомогу без госпіталізації», – коментує поліція Києва.

У коментарі Громадському Майман підтвердив, що на відео саме він. За його словами, Кива першим почав вигукувати до нього: «Эй ты, подойди сюда».

Після цього й сталася нетривала бійка. Майман зазначив, що він давно має неприязні стосунки з Кивою, ще коли був у зоні АТО.

«Він (Кива — ред.) перевозив наркотики, а я йому заважав», — сказав він.

Після цього, за словами ветерана, він почав отримувати погрози від Киви, зокрема той казав про свої зв’язки в Міністерстві внутрішніх справ.

Майман наголосив, що не переховується від поліції, а поїхав до лікарні у зв’язку з травмою носу, яку йому завдав Кива. Також ветеран звернувся до Офісу генпрокурора через, на його думку, напад Киви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
3 Показати IP 22 Січня 2020 17:27
Круто в ато мерс підняв?
@ до 3 Показати IP 22 Січня 2020 17:47
Що заважає тобі? І що підняв ківа ,поцікався.
Лучанин Показати IP 22 Січня 2020 17:40
По очкам Кива програв
луцьк Показати IP 22 Січня 2020 17:41
Браво ветеран. Оце зарядив руко*луду
очевидно Показати IP 22 Січня 2020 18:54
Гнида з гнидою боролась...
Народна прокуратура Показати IP 22 Січня 2020 19:33
Видно, такий самий "ветеран", як і Кива. І такий же наркоторговець. Знайшли одне одного. А що до "Мерса", то нічого дивного, в Україні багато таких безробітних
Док Показати IP 22 Січня 2020 20:14
Кива був в ато патріот з аваковим ,а тепер з медведчуком ,скількі крові в Украіну ще принесе?
Баба Ганя Показати IP 22 Січня 2020 21:47
Киаа знову по*рочив і у писок получив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus