USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки коштів потрібно для розбудови міжнародних пунктів пропуску на Волині

12 Червня 2019 15:41
Після коригування проекту реконструкції пункту пропуску Устилуг визначили, що на його розбудову потрібно понад 212 мільйонів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 12 червня.

Про діяльність Волинської митниці; стан, проблеми та перспективи розвитку митної та супутньої інфраструктури на ділянці українсько-польського кордону у зоні діяльності Волинської митниці ДФС інформувала тимчасово виконувач обов’язків заступника начальника Волинської митниці ДФС Тетяна Кравець.

Митниця відкоригувала цьогоріч проектно-кошторисну документацію пункту пропуску Устилуг. Запланували експертизу проекту вартістю 190 тисяч гривень. Загальна кошторисна вартість робіт становить 212,671 мільйона гривень. Ця сума потрібна для того, щоб розбудувати пункт пропуску. Наразі митниця подала бюджетний запит на суму 63 мільйони гривень до 2020 року, відповіді поки немає.

Для перенесення пункту пропуску Доманове на кордоні з Білоруссю потрібно 220 мільйонів гривень. У 2018 році розпорядженням Ратнівської РДА митниці передали земельну ділянку. Зараз планують розробити проект будівництва.

Щодо пунктів пропуску Піща та Пулемець питання відведення ділянок наразі не вирішене. Митники на цих пунктах, як і у Дольську, працюють у тимчасових вагончиках. Зі слів Тетяни Кравець, вготовити детальний план території ділянок цих пунктів повинна місцева влада.

На пункті Дольськ планують виконати проект землеустрою ділянки площею 2,6 гектара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus