USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У скільки лучанам обійдеться стерилізація домашніх тварин у КП «Ласка»

22 Грудня 2020 14:02
Луцьке комунальне підприємство «Ласка» виконує функцію ветеринарно-стерилізаційного центру для безпритульних тварин. Крім того, ветеринари надають платні послуги й населенню.

Про це під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження розповіла директорка КП «Ласка» Оксана Богданюк.

З її слів, станом на сьогодні, КП «Ласка» продовжує функціонувати, як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин у Луцьку.

«Наші ветеринари надають населенню й платні послуги, хоча ціни у нас дуже демократичні, якщо порівнювати з приватними міськими клініками», - каже очільниця «Ласки».

З її слів, для того, щоб стерилізувати домашнього кота, доведеться заплатити 250 гривень, кішку – 300-350 гривень (в залежності від виду використаного наркозу). А стерилізація самця чи самки собаки вартуватиме від 350 гривень (в залежності від ваги тварини).

Загалом, зі слів Оксани Богданюк, протягом 2020 року в «Ласку» надійшло близько 70 тисяч гривень фінансових надходжень.

Також вона наголосила, що 2021 року в «Ласці» планують переглядати вартість ветеринарних послуг для домашніх улюбленців лучан.

А ще в новому році у планах комунального підприємства – нові септики, адже, станом на сьогодні, підприємство не має ні опалення, ні каналізації. У холодну пору року приміщення зігрівають дровами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus