USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки ліфтів ремонтують у Луцьку

24 Липня 2019 08:00
Щодо зупинки ліфтів у багатоквартирних будинках в різних мікрорайонах міста надходили повідомлення у групу оперативного реагування.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міськраді 23 липня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, у період з 8 до 21 липня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло десять дзвінків щодо зупинки ліфтів. Телефонували мешканці будинків на вулиці Кравчука, 18, Федорова, 4, Мазепи, 14, проспекті Соборності, 1, 6 та 25б, Відродження, 26а, бульварі Дружби народів, 15. Нині у місті в зв’язку з закінченням терміну експлуатації та проведенням капітального ремонту зупинені 20 ліфтів.

Нагадаємо, найчастіше лучани жалілися на поширення неприємного запаху та проблеми комунальної сфери. У міськраді повідомили про виявлення нових джерел смороду поблизу цукрового заводу. Зважаючи на звернення лучан, у виконкомі планують відновити певну кількість ліквідованих раніше автобусних зупинок. Тих перевізників, на роботу яких найчастіше скаржаться містяни, планують заслухати під час засідання виконкому. Через аварійно-ремонтні роботи у місті зупиняли низку котелень та бойлерних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Липня 2019 10:49
Так СКІЛЬКИ ліфтів ремонтують????????????????
Міша Показати IP 24 Липня 2019 14:40
Да до одного місця те ремонтуваня ,більше місяця ліфт стоїть ніхто його не ремонтує ,а люди ходять пішки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus