USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська митниця перерахувала майже 100 мільйонів на ремонт доріг

4 Квітня 2016 11:13
Волинська митниця у першому кварталі цього року перевиконала надходження до бюджету на 199 мільйонів гривень. Значну частину коштів використають на ремонт доріг області.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 4 квітня.

Начальник Головного управління Держказначейства у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак повідомив, що протягом першого кварталу цього року суб’єкти господарювання сплатили до бюджету 1,6 мільярда гривень. Найбільшу питому вагу мають надходження від збору податку на додану вартість – 900 мільйонів або 55%. Надходження від митних органів становили 1,1 мільярда гривень (70%). Перевиконання надходжень Волинською митницею у першому кварталі року становить 199 мільйонів гривень. До спецфонду бюджету області вже перерахували 61 мільйон гривень. Обласний бюджет освоїв у першому кварталі 13,1 мільйона гривень від цих надходжень. 50% коштів від перевиконання надходжень митних платежів в області використовують на ремонт доріг загального користування.

Від сплати платежів, які адмініструє ДФС, надійшло 485 мільйонів гривень (30%). Зокрема, до місцевих бюджетів області надійшло 590 мільйонів гривень (31% річного розпису доходів). Бюджетоутворюючими платежами залишаються податок з доходів фізичних осіб, податок на торгівлю підакцизною продукцією, плата за землю та єдиний податок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus