USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Скільки цьогоріч у Луцьку витратять на навчання й відпочинок учасників АТО/ООС

19 Лютого 2020 13:56
Міськвиконком затвердив вартості навчання та відпочинку учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд виконкому винесли проєкти рішень Про затвердження граничної вартості навчання та Про затвердження граничної вартості послуг забезпечення відпочинком із проведенням заходів із психологічної реабілітації.

Було вирішено затвердити граничну вартість навчання учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів сімей загиблих (померлих), постраждалих учасників масових акцій громадського протесту в розмірі семи тисяч гривень.

Серед прогнозованих наслідків рішення – можливість направлення до навчальних закладів учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їхніх сімей для проходження навчання.

Своєю чергою, граничну вартість послуг для забезпечення відпочинку (ліжкодня) із проведенням заходів із психологічної реабілітації учасників бойових дій та членів їхніх сімей, бійців-добровольців, які брали участь в антитерористичній операції та/або операції об’єднаних сил на Сході України, та членів їхніх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, постраждалих учасників масових акцій громадського протестуна 2020 рік затвердили в розмірі 7500 гривень.

Завдяки цьому рішенню стане можливим направлення осіб із зазначених категорій до санаторно-курортних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus