USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки укриттів в Україні зачинені та непридатні ‒ повідомили перші результати перевірок

3 Червня 2023 12:25
Станом на ранок 3 червня рятувальники, поліцейські та представники місцевих органів виконавчої влади перевірили в Україні понад 4800 укриттів. Серед них зачиненими виявилися 252, а ще 893 – непридатними до використання.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ із посиланням на главу МВС Ігора Клименка.

«Зачиненими виявилися 252 об’єкти цивільного захисту, непридатними до використання – 893. Усі порушення зафіксовані. Складені акти передані відповідальним органам для усунення недоліків», – зазначив міністр.

Також очільник МВС повідомив, що понад 5300 рятувальників, поліцейських та представників місцевих органів виконавчої влади проводять ревізії бомбосховищ на території України.

За його словами, такі перевірки триватимуть й надалі.
Раніше Президент України Володимир Зеленський доручив міністру з питань стратегічних галузей промисловості Олександру Камишіну провести повну ревізію всіх захисних споруд Києва, а міністру внутрішніх справ Ігорю Клименку – усіх споруд України.

Це сталося після того, як мешканці одного з будинків у Деснянському районі Києва під час повітряної тривоги бігли в укриття, але воно було зачиненим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 3 Червня 2023 16:48
В цифри не вірю, їх, як мінімум, треба збільшувати вдвічі. Ще є категорія відчинених "приватних" бомбосховищ, наприклад які утримує фірма за власний кошт і це для їх працівників (податкова, адміністрації, МВС тощо) і ті в яких мешканці в свому будинку зробили благоустрій і не пускають інших на поріг. Невже і з цими будуть розбиратися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus