USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Славнозвісний пес-сапер Патрон отримав посилку-сюрприз із Волині

19 Липня 2022 00:17
Посилка зі смаколиками, дитячими малюнками та плюшевим песиком-копією, яку пошили на волинській фабриці іграшок «Тигрес», дісталася Чернігівщини. Там разом із господарем Михайлом Ільєвим мешкає улюбленець дітей та дорослих пес-сапер Патрон.

Фото із отриманими гостинцями та подарунками надіслали адміністратори сторінки Патрона в Інстаграмі, повідомили у Підгайцівській громаді.

Заступник Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук розповів, що коли у сільраді побачили новинку «Тигреса» – милого плюшевого собачку породи джек-рассел, дуже схожого на пса-піротехніка, подумали, що іграшкового песика обов’язково повинен мати син власника справжнього Патрона. Бо через війну домашнього улюбленця, якого йому два роки тому подарував тато на день народження, вдома майже немає.
Читати ще: Вишиванка для Патрона: лучани зробили подарунок відомому песику-піротехніку. Фото

«Ми дізналися адресу, на яку можна відправити гостинці для легендарного пса та його господарів. У посилку поклали іграшкового Патрона, подяку та сувеніри від Підгайцівської громади, волинські солодощі, дитячі малюнки та корм для чотирилапого рятівника, – розповідає Олександр Бляшук. – Сподіваємося, що подарунок сподобався хлопчику, й доки його пес і тато виконуватимуть надважливу роботу задля перемоги України, він зможе обіймати іграшкового друга. Щиро дякуємо дирекції «Тигреса», що підтримали нашу ідею і долучилися до хорошої справи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus