USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Сліди побиття, фейкове відео та гроші від криміналітету: з’явилися нові подробиці смерті мера Кривого Рогу

17 Серпня 2021 20:37
На тілі загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова були ознаки насильства, які нагадують сліди від побиття.

Про це у коментарі «Сьогодні» сказала депутатка міської ради Кривого Рогу Вікторія Третяк, пише ТСН.

Депутатка заявила, що на фото покійного Костянтина Павлова, які їм показали, були сліди від удару рукою або кулаком. Вікторія Третяк також сказала, що місцеві поліцейські не оглядали тіла аж поки не приїхали правоохоронці зі столиці.

Читати ще: У будинку застреленого мера Кривого Рогу знайшли дві записки. Фото

«Не стало речей, які там були – його електронна сигарета, сама зброя лежала вже по-іншому. На питання, чому сорочка розірвана на грудній частині – якщо придивитися на фото, там є маленька дірочка, саме від пострілу. А знизу – діра, яка могла бути, якщо смикнути і розірвати», – додала Третяк.

Також депутатка припускає, що відео із камер спостережень, яке опублікували в Мережі, може бути фейковим, оскільки є багато підозрілих моментів, зокрема те, що на відео міський голова вчиняє самогубство без шкарпеток, тоді як його труп знайшли вже у шкарпетках. Також нібито якість відео дуже погана і це попри те, що Павлов недавно встановив нові камери спостереження.

Джерела видання в МВС та Нацполіції Дніпропетровської області повідомили, що правоохоронці уже знають причини самогубства мера Кривого Рогу, їм відомо з ким він переписувався у день трагедії та є повне відео із камер спостережень.

«Павлов брав участь в місцевих виборах 2020 року, на фінансування своєї виборчої кампанії ймовірно залучав кошти зокрема кримінальних структур, які не зміг повернути. Ймовірно слідство припускає, що саме це стало причиною суїциду», – повідомило видання.
Як ми писали, 15 серпня стало відомо, що у власному будинку в селі Вільне знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Труп чоловіка в крові знайшов його знайомий. Поруч з ним лежала зброя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова.

Водночас, ексзаступник генпрокурора Олексій Баганець висловив думку про те, що до приїзду поліції місце злочину могли прибрати.

Пізніше з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляючи собі її до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи.

Ексмер Кривого Рогу Юрій Вілкул не вірить у версію самогубства свого наступника Костянтина Павлова. «Він був моїм близьким другом. Знаючи, які у нього були стосунки з дружиною, з сином – він не міг цього зробити. Я в це не вірю», – заявив Вілкул.

Костянтин Павлов переміг на виборах мера Кривого Рогу в грудні 2020 року. Він був кандидатом від ОПЗЖ. У другому турі він переміг кандидата від партії президента «Слуга народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 17 Серпня 2021 21:09
Йшов на вибори від ОПЗЖ, а гроші птзичав у криміналітету? На кого ця дурня розрахована?
ABC до Анонім Показати IP 18 Серпня 2021 15:00
Так ОПЗЖ - це і є кримінальне угрупування. У його складі більшість бандюків, які починали ще в 90-х, а потім змінили спортивні костюми на Версаче і краватки, але по суті бандюками бути не перестали.
Вівця з осоледцем Показати IP 17 Серпня 2021 21:26
Усіх баранів повісили.
Никогда раньше и Показати IP 17 Серпня 2021 22:22
Опять? Семенюк нажала на курок в тапочках, Кравченко себе в голову 2 раза стрелял сразу с 2-х пистолетов. Теперь актёр (95 квартал?) без носков...
вован Показати IP 18 Серпня 2021 02:13
Жить нужно - соблюдать заповеди. А иначе карма накажет.
Джек до вован Показати IP 19 Серпня 2021 13:54
Какие заповеди,если ты политик?Пошел туда-сразу нарушил все 10
Народна прокуратура Показати IP 18 Серпня 2021 12:07
Як же ж наші телеефіри привчили людей шукати теорію змов навіть у абсолютно очевидних випадках. Дочекайтеся офіційних результатів, які враховуватимуть відеонагляд, телефонні трафіки, результати експертних досліджень і т.д. При цьому, родичі можуть найняти адвоката, щоб відслідковував процес розслідування і , за необхідності, клопотав про проведення додаткових слідчих дій. А потім оголосіть результати. Ні! Потрібно відразу бити в бубон і пританцьовувати як шамани, вигадуючи найнеймовірніші версії, переконуючи сами себе й їх правильності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus