USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Службовців Нацполіції обшукують у «справі рюкзаків»

1 Листопада 2017 16:14
Детективи НАБУ та прокурори САП проводять слідчі дії (обшуки) за місцем реєстрації та проживання низки службових осіб Національної поліції в рамках розслідування так званої «справи рюкзаків», інформують у прес-службі відомства.

Йдеться про осіб, які за посадою контролюють процеси матеріально-технічного забезпечення та логістики структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Обшуки здійснюються в Києві та Київській області.

Ці, а також інші розшукові слідчі дії, проводяться з метою з’ясування обставин, викритих раніше детективами НАБУ в ході розслідування, і пов’язаними із підробкою складських документів щодо поставлених рюкзаків. Зокрема, низка з них була перероблена «зворотньою датою», акти прийому здійснювались без фактичної поставки товару, який доставляли згодом тощо. Викриті факти долучені до матеріалів слідства.

Нагадаємо, 31 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра. Згодом Ілля Кива повідомив, що Олександа Авакова затримали працівники НАБУ і планують доставити до суду. Обшуки проходили в межах провадження про ймовірну корупцію під час закупівлі наплічників Міністерством внутрішніх справ. Пізніше стало відомо, що затримали Сергія Чеботаря - колишнього заступника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ДЕ АРМІЙСЬКІ «РЮКЗАКИ АВАКОВА» ЗА 16,5 МІЛЬЙОНА? ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus