USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сина Авакова затримало НАБУ

31 Жовтня 2017 14:28
Екс-радник міністра внутрішніх справ Ілля Кива заявив, що сина Арсена Авакова Олександра було затримано після сьогоднішнього обшуку детективами Національного антикорупційного бюро (НАБУ). Він додав, що тримає зв'язок з сім'єю глави МВС.

Про це Кива повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна", пише УНІАН.

"Зараз закінчено обшук. Я знаю, що повинні його сина Олександра направити до суду. Його хочуть позбавити свободи, щоб мати можливість маніпулювати міністром і мати можливість тиску на його рішення. Олександра затримали. Наскільки мені відомо, обшук не дав ніякого результату, тому були вилучені телефони та планшети. Знаю це на 100%, тому що перебуваю на прямому зв'язку і спілкуюся", - сказав він.

На даний момент іншої підтверджуючої інформації немає.

Як відомо, у лютому 2015 року МВС уклало договори з ТОВ "Дніпровенд" на 5 тис. рюкзаків вартістю 14,49 млн грн та ФОП Плигачов на 1 тис. рюкзаків вартістю 2, 1 млн грн.

Як повідомлялося, обшуки у сина Авакова проходили в рамках розслідування справи щодо закупівлі наприкінці 2014-початку 2015 року МВС рюкзаків.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ДЕ АРМІЙСЬКІ «РЮКЗАКИ АВАКОВА» ЗА 16,5 МІЛЬЙОНА? ВІДЕО

Раніше повідомлялося, що фірма-постачальник тактичних рюкзаків для МВС пов'язана з харків'янином Володимиром Литвином, який є другом сина міністра МВС Арсена Авакова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 31 Жовтня 2017 16:07
Всіх неугодних, під суд в один тур. Пжити, так пжити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus