USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцеву етапували до колонії

4 Вересня 2019 08:30
Засуджену до 10 років позбавлення волі у справі смертельного ДТП у Харкові Олену Зайцеву етапували в Покровський виправний центр № 79 у Дніпропетровській області.

Про це повідомляє «Коментарі. Харків», посилаючись на власні джерела.

Раніше повідомлялося, що ще одного учасника ДТП Геннадія Дронова етапували в Крюковську виправну колонію № 29.

Нагадаємо: ДТП у Харкові відбулася 18 жовтня 2017 року. Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. Встановлено, що вона проїхала на червоне світло, що стало причиною зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg, яким керував Геннадій Дронов. Автомобіль Зайцевої вилетів на тротуар. На місці загинули п’ятеро людей, шоста людина померла в лікарні.

Під час судового засідання сторона обвинувачення стверджувала, що дівчина під час ДТП перебувала під впливом опіатів. Своєю чергою захист заявила, що Зайцева вживала заспокійливе перед експертизою.

26 лютого 2019 року Київський райсуд Харкова засудив Олену Зайцеву та Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі кожного і ще до 3-х років позбавлення права керування автотранспортом. Також засуджені мають порівну відшкодувати шкоду потерпілим: понад 7 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тор Показати IP 4 Вересня 2019 09:18
За кожного вбитого треба садити не менше як на 50 років. І виходить 300 років тюрми. Ніби й абсурд, але справедливо. А 10 років з яких відсидить максимум 3 це не покарання.
Просто Показати IP 4 Вересня 2019 09:20
За Дронова брєд повний
103 Показати IP 4 Вересня 2019 09:32
Якщо це правда, що пишуть, а не придумують то вирок суду справедливий: 10 років позбавлення волі у колонії для Зайцевої це мінімальний термін який вона заслужила. Повних 5 років від дзвоника до дзвоника буде перебувати під наглядом адміністрації в колонії: шити рукавиці, одежу нашим військовим. Потім, якщо заслужить при добросовісному виконанню плана на 100%, при умові загально-суспільної діяльністі та дотримання зразкової поведінки, Зайцева зможе сподіватись через рішення суду на дострокове звільнення з колонії закритого типу, але після звільнення, перебуваючи на волі буде два рази на добу всі 5 років, що їй залишилися під наглядом спеціальної поліції.
Лучани Показати IP 4 Вересня 2019 09:46
Яка вина Дронова????
Хівря Показати IP 4 Вересня 2019 12:02
А Дронова то взагалі за компанію, щоб тій дурі не дати довічне, несправедливо, шкода чоловіка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus