USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Сніг із дощем і морози вночі: якою буде рання весна на Волині

6 Березня 2023 17:13
Протягом тижня на Волині утримуватимуться мінусові температури вночі. Також мешканців області попереджають про сніг та ожеледицю.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Гончаренко, яка склала прогноз погоди на найближчі п’ять днів.

Завтра, 7 березня, буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, удень без істотних опадів. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме західного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура в області вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла. Температура в Луцьку вночі сягатиме 1-3° морозу, вдень – 4-6° тепла.

У середу, 8 березня, прогнозують хмарну погоду. Невеликий сніг із дощем. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 3° морозу до 2° тепла, а вдень – 3-8° тепла.

Хмарно також буде 9 березня. Інколи дощ та сніг. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважатиме південно-східного напрямку (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла.

10 березня буде хмарно. Часом невеликий дощ і сніг. Уночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний (5-10 метрів за секунду). У середньому в області температура вночі сягатиме від 4° морозу до 1° тепла, а вдень – 2-7° тепла.

У суботу, 11 березня, прогнозують хмарну погоду. Інколи дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер південний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 2-7° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus