USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Собаки кусають дітей, а «Там Там» заважає молитися

26 Квітня 2011 10:58
Мешканці проспекту Соборності в Луцьку нарікають, що музика від гіпермаркету «Там-Там» та прилеглих атракціонів заважає богослужінню у храмі Всіх святих землі Волинської, який знаходиться поруч.
Про це 26 квітня під час оперативної наради повідомила начальниця відділу звернень громадян Лариса Карп’як.
Цікаво, що третина звернень лучан за останні два тижні припала саме на вихідні дні. Тобто, з 543 звернень 146 надійшло у період за вихідні та святкові дні – від суботи 23 квітня до понеділка 25-го.
32% скарг стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло», 7% діяльності «Луцьководоканалу», 29% департаменту ЖКГ. 29 скарг стосувалися роботи ліфтів.
Зокрема, 27 звернень стосувалися несвоєчасного вивезення побутового сміття, зокрема, з вулиць Світла та Чорновола. Переважно повідомлення надходили у п’ятницю.
«Адміністрація ЗОШ №13 зателефонувала до міської ради з проханням прийняти міри до власників магазинів, що розміщені поряд з навчальним закладом. Вони переставили самовільно контейнери для збору сміття поближче до школи і учням приходиться постійно прибирати сміття навколо контейнерів», - каже Карп’як.
Продовжують надходити повідомлення щодо безпритульних собак. Таких за звітний період надійшло 12.
Згідно з одним з повідомлень, зграя собак на вулиці Писаревського покусала дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Romka Показати IP 26 Квітня 2011 12:40
А як колонки поруч церков ставлять і починають співати(молитись) у вихідні дні з 8-ї ранку то це нормально. Хто хоче послухати церконий спів - нехай йде в церкву а колонки з церков виставляти непотрібно. Чи всі керуються законом що з 22 до 8 зберігати тишу? Тоді чого на атракціони наїзжають?
Атеїстка Показати IP 26 Квітня 2011 13:34
Попи замінили колишніх парторгів і стали вмішуватись в усі сфери життя. Особливо бридко, коли вони взасос цілуються з чиновниками і бізнесменами. І перші, і другі гадають, що їм будуть прощені всі гріхи. Бачила, як на території Свято-Троїцького собору Віктор Чернуха цілував попа, облизував йому руки і заглядав у вічі, як бродяча голодна собака. Хіба так можна себе принижувати? Повикидали партквитки, дітей вкрадки хрестили в сараях, а тепер повиставляли животи і цілують попів. Ганьба, приниження, мода на релігію! А подивіться, як біля бляшаної церкви в 33-му висвячують "Мерседеси". Відкривають четверо дверей і виганають біса. Думають, що будуть відмолені вкрадені гроші. Прийде кара господня!
Юлія до Атеїстка Показати IP 26 Квітня 2011 14:19
1. Не судіть, і не судимі будете. 2. Якщо людина цілує руку священику, то це тільки її справа. Для чого Ви підглядаєте? 3. Якщо Ви атеїстка, то Ви не вірите в Бога. До чого ж Ваші слова про кару Господню? Чи Вам просто ненависні священики? А може, Ви просто не зустріли ще свого духівника? Будьмо спокійніші і мирніші до інших. Христос воскрес!
Верующий, но не слепой. Показати IP 26 Квітня 2011 15:36
2 Юля. 1. А никто и не судит. Иметь мнение - не значит судить. 2. Не стану целовать руки этим проституткам. 3. Поведение церкви и особенно отдельных её служителей всё больше заставляет задумываться тех, что не слепо верит, а сохраняет способность анализировать информацию.
Exaboto Показати IP 30 Квітня 2011 08:04
Там-Там! Так тримати! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus