USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Чернігові охоронці Порошенка вирвали з рук журналіста плакат «А що там Свинарчук?»

14 Березня 2019 11:39
Охоронці президента Петра Порошенка зірвали плакат з рук журналіста Євгена Куксіна під час мітингу в Чернігові.

Чоловік підійняв плакат з написом «А що там Свинарчук?» - до нього підійшли охоронці гаранта виштовхали з площі. Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ви сєбя плохо вєдьотє (орфографію автора збережено, – Ред.), – зривають цей же плакат охоронці президента і виштовхують мене з площі», – розповів про інцидент журналіст. «Питання «А чи буде сидіти Свинарчук-Гладковський?», про рівень «нечуваної свободи слова» і так далі можна не піднімати. І так все зрозуміло», – йдеться у дописі.




Візити Порошенка у різні міста країни не обходяться без інцидентів. Так, після зустрічі з Порошенком у Дніпрі місцевому активісту, який задав гаранту запитання, спалили авто. Під час зустрічі із людьми у Запоріжжі Порошенко зірвав шапку з дівчини після її питання «Чому Ви переслідуєте Анатолія Шарія?». У відповідь представники Адміністрації президента назвали інцидент «випадковістю». Згодом під час мітингу в Олександрії він ляснув по щоці молоду дівчину, після того, як та поставила йому незручне запитання. Також націоналісти зірвали мітинг у Черкасах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus