USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні на Волині – найвищий рівень пожежної небезпеки

16 Червня 2022 12:04
Сьогодні на Волині – найвищий, п’ятий рівень пожежної небезпеки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла чергова синоптикиня Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.

«У четвер, 16 червня, у південних та центральних районах області очікується надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки, 5 класу. Тому сьогодні радимо мешканцям цих районів утриматися від відпочинку на природі з вогнем», - наголосила фахівчиня.

Натомість, зі слів метеорологині, вже в п’ятницю, 17 червня, територією області перетне атмосферний фронт, який принесе із собою короткочасні дощі, подекуди із грозами.

«Однозначно, короткочасні дощі та грози, які пройдуть на Волині у п’ятницю, «зіб’ють» високий рівень пожежної небезпеки», - зазначила чергова синоптикиня.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus