USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сьогодні останній день, коли кандидати можуть знятися з президентських перегонів

7 Березня 2019 15:48
7 березня є останнім днем, коли кандидати в президенти можуть знятися з виборів.

«У будь-який час після реєстрації кандидата на пост президента України, але не пізніше ніж за 23 дні до дня виборів», – йдеться у роз’ясненні ЦВК, повідомляє "Радіо Свобода"

В разі звернення кандидата з письмовою заявою про відмову від балотування ЦВК ухвалює рішення про скасування реєстрації, але грошова застава (2,5 млн грн) не повертається, а перераховується до держбюджету.

Усі, хто заявлятимуть після 7 березня, що відмовляються від балотування, офіційно будуть залишатися кандидатами і їхні прізвища залишатимуться у виборчому бюлетені.

Поки про намір знятися з виборчих перегонів заявили Сергій Кривонос, Дмитро Гнап і Андрій Садовий. Але лише заяву останнього прийняла і офіційно задовольнила ЦВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
яя... Показати IP 8 Березня 2019 22:34
ГАНЕБНИЙ КРАДІЙ ПЕНСІЙ ПЕТЬКО ВАЛЬЦМАНЮРА(поросенко) *УЙЛО лалала!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus