USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сьогодні у Поворську попрощаються із загиблим Героєм

20 Березня 2017 10:54
Сумна звістка про загибель бійця 14 бригади Героя Миколи Яворського, родом із села Поворськ, сколихнула Волинь 17 березня. Вчора військового зустріли вдома. Сьогодні, 20 березня, відбудеться прощання у рідному селі. У Миколи залишилися батьки, дружина та двоє синів. Йому було всього 34 роки.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила волинянка Зінаїда.

З її слів, Миколу Яворського вчора, 19 березня, близько 16.00 привезли у рідне село Поворськ Ковельського району.

З центральної траси Ковель – Київ його зустріли односельці. Прощання відбулося в військовій частині села, де він проходив службу.

Зі слів жінки, Микола завжди знаходив час, аби допомогти іншим. Розповідає, що Микола служив в слідчому ізоляторі у Луцьку, пізніше у Ковелі. Останнім часом проходив службу в військовій частині села Поворськ. Був одружений. Дружина Люба працює медсестрою в тубдиспансері села. Має двох синів 5 і 3 роки. Батьки Василь та Євгенія теж проживають в селі, є ще менший брат Леонід.



"Батьки втратили сина, дружина чоловіка, а головне - діти втратили батька. Односельці втратили гарного односельчанина. В нього вистачало часу на все. Зробити все для сім’ї і родини, допомогти односельчанам, прийти на службу в місцеву церкву, пограти футбол. Хороший був хлопець. Та біда не питає... Співчуття дружині, батькам Василеві і Євгенії, братові Леоніду. Жаль, дуже жаль... Співчуваємо. Вічна пам’ять", - висловлює співчуття Зінаїда.

Похорон відбудеться сьогодні в рідному селі о 11.30.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу втрати Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus