USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На сході під час обстрілу загинув військовослужбовець з Володимира-Волинського

15 Листопада 2019 21:18
14 листопада внаслідок ворожого обстрілу загинув військовослужбовець 14 ОМБ імені Романа Великого Юрій Хомік. Про це повідомляє пресслужба 14 ОМБр.

Як підтвердили в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі бригади, загиблий – мешканець Володимира-Волинського.

«Із тяжким серцем повідомляємо, що 14 листопада смертельне поранення внаслідок ворожого обстрілу отримав наш побратим, солдат Хомік Юрій Миколайович... Рука проросійської гнилої мерзоти забрала в рідних найдорожчу людину, у нас – побратима й друга, в Батьківщини – її сина й воїна...

Спочивай спокійно, брате, ти вже відвоював своє, до останнього подиху захищаючи Україну... А нам – продовжувати те, що ти не завершив... Завжди пам’ятимемо тебе, побратиме, і за твою смерть, будь певен, ворог поплатиться!

Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким Юрія Хоміка. Перебуваємо в скорботі разом із вами», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus