USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В зоні ООС підірвався боєць волинської бригади

28 Квітня 2021 19:33
27 квітня на невідомому вибуховому пристрої підірвався старший сержант 14 окремої механізованої бригади ЗСУ імені князя Романа Великого Роман Володимирович Гуляк, родом з Хмельниччини.

Про це повідомляють на сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у Фейсбуці.

«Не стало сина, побратима і друга, воїна, захисника своєї Батьківщини... Спочивай із миром, брате... Пам’ять про тебе світлим променем освітлюватиме нам шлях... Допомагай нам із небес... Вічна і світла пам’ять воїну...» – йдеться у дописі.

У п’ятницю, 30 квітня, на площі Центральна у місті Волочиськ відбудеться вшанування загиблого бійця Гуляка Романа. Урочисте прощання заплановане орієнтовно на 11:00, повідомили на сторінці Волочиської міської ради.

Відомо, чоловік служив на контракті в Збройних силах України із травня 2018 року. 8 жовтня 2019 року Роман був нагороджений медаллю ООС «За звитягу та вірність».

Нагадаємо, 27 квітня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав травмування, несумісні з життям. Ще три військовослужбовці дістали бойові травмування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus