USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Сьогодні прощатимуться з Олексієм Веремійчиком. Час і місце

17 Жовтня 2019 16:06
Прощання з Олексієм Веремійчиком відбудеться сьогодні з 18.00 в Будинку панахиди. Дружина Анна Веремійчик просить лучан прийти, аби провести її коханого чоловіка в останню путь. Про це вона написала на своїй сторінці в мережі.

"Останнє побачення з моїм коханим Олексієм Веремійчиком буде відбуватися сьогодні з 18.00 в будинку панахиди. Ніч він проведе у святому місці - в нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального Собору. Завтра в 13.00 панахида відбудеться у Соборі. Поховають його на цвинтарі у селі Городище Луцького району. Давайте проведемо Олексія в останню путь усі разом", - закликає Анна.



Як інформує Луцька міська рада, сьогодні орієнтовно з 22.00 тіло Олексія перевезуть в нижній храм Свято-Троїцького кафедрального собору.

Завтра, 18 жовтня, о 13.00 у соборі відбудеться панахида.

Нагадаємо, 5 днів шукали директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, який 12 жовтня зник під час риболовлі на озері Люб’язь в Любешівському районі. Того дня був сильний вітер, через що човен перекинувся, трьох чоловіків врятували місцеві рибалки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus