USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні кожен повинен стати на крок ближче до святості

7 Січня 2012 14:01
У свято Різдва Христового людина хоча б на крок, але повинна стати ближче до святості у своїх справах, словах та думках.

Про це в коментарі УНН повідомив голова інформаційного управління УПЦ КП, єпископ Євстратій (Зоря).

«У цей день слід згадати про те, яке значення має народження Господа Ісуса Христа для кожного з нас. Він народився для того, щоб кожного врятувати від гріхів, від смерті та дати вічне життя. Тому це не просто подія, яка сталась в давні часи. Це подія, яка має безпосереднє відношення до життя кожного з нас.

Також це є привід замислитись кожному над тим, якими ми є християнами: чи ми є християнами за назвою, чи за своїм життям. Тому що недостатньо лише називатись християнином. Потрібно жити по-християнськи, виконуючи Божі заповіді, які по суті своїй зводяться до двох: полюби Господа Бога твого і полюби ближнього свого як самого себе», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 7 Січня 2012 16:47
Николай Левашов Блаженны нищие духом… Воистину, высшей степени духовной нищеты стремится достичь автор двух статей, помещённых в Интернет-газете «Православие на Северной земле». Видно очень ему хочется попасть в Царствие Небесное, ибо сказано в Евангелие от Матфея: «Блаженны нищие духом, ибо их есть Царство Небесное…» И старается он вовсю достичь этого, столь желанного состояния, чтобы наверняка туда попасть. Видно он НЕВЕЖЕСТВО, в данном случае, своё, возводит в степень высшей благодати. Наши предки разделяли два таких понятия, как НЕЗНАНИЕ и НЕВЕЖЕСТВО. Ибо незнание говорит об отсутствии у человека информации о чём-то, что совершенно нормально и поправимо, чего нельзя сказать о НЕВЕЖЕСТВЕ, которое характеризует нежелание человека принимать те или иные факты по тем или иным причинам. И именно своё НЕВЕЖЕСТВО и демонстрирует в своих статьях автор публикаций обо мне в интернет-газете «Православие на Северной земле». Дело в том, что автор этих статей никогда НЕ читал ни одной моей книги, на которые он так активно опирается...www.levashov.info/articles-1.html#19
))) Показати IP 8 Січня 2012 10:07
да кто ты есть пес смердящий, во грехах прозябающий - бульбашка...
Іван Козолуп до ))) Показати IP 10 Січня 2012 12:01
Відповідь справжнього християнина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus