USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На пунктах пропуску до Криму – довжелезні затори з вантажівок

20 Вересня 2015 15:34
Сьогодні о 12.00 кримські татари разом із активістами почали безстрокову акцію блокування доріг до Криму.

Вони не пропускають вантажівки, що везуть продовольчі товари на півострів.

Водночас користувачі соцмереж публікують фото і відеоматеріали із довгими чергами вантажівок, що утворилися біля пропускних пунктів, таких як "Чонгар" і "Каланчак", - інформує Газета.

Згідно з даними МВС, ситуація на контрольно-пропускних пунктах "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка" за станом на 13.00 неділі стабільна та контрольована.

"Автодороги не заблоковані, легковий і пасажирський транспорт проїжджає без перешкод. З присутніми біля КПП громадянами та водіями транспортних засобів працівники міліції проводять роз'яснювальну роботу щодо недопущення порушень громадського порядку", - йдеться в повідомленні відомства.
Нагадаємо, глава Менджлісу Рефат Чубаров сьогодні заявив, що вимагає від українських бізнесменів "не годувати бандитів у Криму за "сірими схемами". Він зазначив, що за 5 місяців поточного року товарообіг між Кримом і Україною сягнув $475 мільйонів.

"Це лише та частина, яку ми бачимо. Тобто олігархи - тут, а Аксьонов і його бандити - там - між ними ходять гроші, якими сплачуються обшуки, погроми у домівках кримських татар", - зазначив глава Меджлісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Василь Показати IP 20 Вересня 2015 16:00
Ну да, нічого крім бізнесу! "сплачуються обшуки, погроми у домівках кримських татар", - зазначив глава Меджлісу." - а кримські татари там про це в курсі?
смерть москалям Показати IP 20 Вересня 2015 16:20
Давно потрібно таке було зробити
Анонім до смерть москалям Показати IP 20 Вересня 2015 17:02
А как быть с теми украинцами Херсонщины, которые живут от торговли с Крымом? Не по этой ли причине в Херсоне утром 20 сентября руководителю областной организации "Правого сектора" Дмитрию Семену неизвестные сожгли легковой автомобиль?
микола Показати IP 20 Вересня 2015 16:40
Українська влада ніколи не мала і не має ні честі ні совісті Вона живе подвійними стандартами подивіться на одного Порошенка. А наші олігархи та ж воно вдавиться за одну гривню. Увесь світ блокує Росію крім України
))) Показати IP 20 Вересня 2015 17:20
основна траса станом на зараз працює. клоуни перекрили два чи три невеликих пункти пропуску. залізниця працює без перешкод (скажете, хто на рейки ляже, бо поки бажаючих не знайшлося). блювотіння з прапорами. сил вже нема.
(((( до ))) Показати IP 21 Вересня 2015 08:37
Це в голові у тебе блювотіння гнида укоаїнофобська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus