USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні «Волинь» зійдеться із донецьким «Металургом»

3 Травня 2013 10:20
«Металург» продовжує боротися за п'яте місце та сьогодні, 3-ого травня, зійдеться у поеєднку з луцькою «Волинню».

У минулому турі підопічні Юрія Максимова впустили прекрасну можливість відірватися від конкурентів, розписавши мирову з «Кривбасом». Так що тепер «синьо-білі» фактично не мають права на помилку, - пише Football.ua.

«Волинь» постане перед глядачами у складі близькому до оптимального. Так, зустріч пропустить дискваліфікований Сілвіу Ізворану, але всі інші гравці готові і рвуться в бій. Однак передбачити стартовий склад лучан надзвичайно складно.

Анатолій Пісковець, який змінив Анатолія Демяненка на посаді наставника команди, в минулому турі довів, що готовий на експерименти з основою. Очевидно, продовжаться вони і в Донецьку. Так що з перших хвилин на полі знову можна побачити Ярослава Кінаша та Артема Щедрого.

«Волинь» знаходиться у непростій ситуації. Із турнірної точки зору команді фактично нічого не загрожує. Однак грати абияк «Волині» категорично протипоказано. Після відставки Демяненка багатьом футболістам необхідно доводити свою профпридатність новому тренеру. Думається, цим гості сьогодні і займуться.

Дискваліфіковані: Мкртчян, Леонардо - Ізворану



Слова

Анатолій Пісковець, виконуючий обов'язки головного тренера «Волині»:
«Ми виконали все, що запланували, відновилися, прагнули психологічно і тактично налаштуватися на гру. Я беру на гру гравців, які краще готові до матчу. Увечері п'ятниці вийдемо на гру проти донеччан і дамо бій супернику».

Олександр Воловик, захисник «Металурга»:
«Вони фізично потужні хлопці. Думаю, що футболісти Волині будуть використовувати довгі передачі. Ми ж постараємося використовувати свої сильні якості, щоб добитися необхідного результату».

Історія протистояння

Всього зіграно 19 матчів: +9 = 2-2 22:12

На полі «Металурга»: +4 = 0-2 8:6

Останній матч на полі «Металурга» (30.03.2012): «Металург» - «Волинь» - 0:3 (Майкон, 36, 84, Савич, 39)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
maxim.maryanchyk Показати IP 3 Травня 2013 13:29
Пісковець обіцяв дати бій, ну побачим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus