USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Новий головний тренер «Волині»: мені потрібен час

27 Квітня 2013 20:32
Дебютна післяматчева прес-конференція нового наставника «Волині» Анатолія Пісковця була доволі жвава. Вона викликала чимало запитань у журналістів, адже волиняни не змогли у рідних стінах переграти відвертого аутсайдера запорізький «Металург».

Виконуючий обов’язки головного тренера «Волині» Анатолій Пісковець зазначив, що у матчі з «Металургом» дуже важливо було не програти: «Перший тайм був зовсім ніякий, другий грали краще. Головне, мені здається, було не програти. Гравці боролися, не вистачило майстерності деяким футболістам, бо грали не на своїх позиціях Щедрий та Пилипчук. Сімінін і Занєв мали подавати з флангів, але їм бракувало майстерності. Трішки незадоволений суддівством, зовсім трішки».

Також новий наставник «хрестоносців» прокоментував відсутність деяких гравців: «Скоба, Стевич та Ізворану не могли взяти участі у матчі. Якби могли то б грали. Суботич не готовий. 7 кілограмів зайвих ваги».

Анатолій Пісковець також зазначив, що для того, аби команда почала давати результат, йому потрібен час: «Я думаю, якщо мені дадуть час, то я думаю команда буде грати в інший футбол. Ми будемо грати у два форварди, і сьогодні грали. Але зараз команда не готова функціонально. Мені треба декілька тижнів».

Також виконуючий обов'язки головного тренера розповів, що не спілкувався із Демяненком після відставки: «З Демяненком не говорили. Це футбол. Колись треба приходити, колись йти».

Під час прес-конференції Анатолій Пісковець вів себе доволі імпульсивно, подекуди вступаючи в дискусію із журналістами.

Нагадаємо, матч «Волинь»-«Металург» Запоріжжя закінчився з рахунком 0:0.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Понос Показати IP 27 Квітня 2013 21:51
Ну ви бистрі прям як я!!!! А інші сайти шось теляцця довго
СВС Показати IP 27 Квітня 2013 21:53
Какое время!!!!!!Команда нулевая......Надо формировать команду заново....Из всего состава оставить 3-4 футболиста.
111 Показати IP 27 Квітня 2013 23:39
Мені тра час, мо рік, мо два. Кумедія.
корінний лучанин Показати IP 27 Квітня 2013 23:48
Сумніваюсь, що буде якийсь толк! Команда розвивається так: підйом, потім падіння, ще раз підйом потім політ у прірву і вже підйому нема. Гроші не платять, зміна тренера. Школи волинського футболу не існує і традицій теж. Це ж очевидні речі, які лежать на поверхні. Зараз команді приходить "КАПЕЦЬ". Часу просто нема. Криза почалась раніше, і треба було приймати міри десь за 10 турів до завершення чемпіонату.
Кривий Вал Показати IP 29 Квітня 2013 07:24
"Суботич не готовий. 7 кілограмів зайвих ваги" Якi грошi вони хочуть за свою роботу???
NANO Показати IP 29 Квітня 2013 12:11
Думаютренером буде кварц
Вова Шніт Показати IP 29 Квітня 2013 16:16
куманда калічів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus