USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сортування сміття у Луцьку: для «Луцькспецкомунтрансу» купують прес за понад 800 тис.

10 Квітня 2018 17:26
На придбання пресу продуктивністю не менше 10 тонн за зміну у Луцьку витратять 831 тисячу гривень.

Відкриті торги на придбання верстата для обробки твердих матеріалів, окрім металів (прес для вторсировини гідравлічний ПГМТ-50 або еквівалент) відбуваються через електронну систему «Prozorro».

Серед вимог до предмета закупівлі – продуктивність не менше 10 тонн на зміну, тиск пресування не менше 60 тонн/метр квадратний, новий, відмінний робочий стан, продуктивність перфоратора ПЕТ-пляшок від 250 кг/год.

Обладнання купують для Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс». Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 квітня, розпочнеться аукціон 24 квітня. Строк поставки товару – до 15 червня, очікувана вартість – 831 тисяча гривень.

Нагадаємо, про те, що у місті працюватиме сміттєсортувальна лінія, повідомляв перший заступник міського голови Григорій Недопад. З його слів, до запуску сміттєсортувальної лінії потрібно закупити додаткове обладнання для її функціонування та облаштувати певні допоміжні приміщення, також прописують логістику, адже сподіваються, що паралельно будуть встановлені 120 контейнерів для сортування сміття, які будуть закуплені за кошти міста Ліппе (Німеччина).

Відповідно до рішення виконкому, з 1 червня забороняють вивіз невідсортованого сміття на полігон у Брищі підприємствам, установам і фізичним особам, які зареєстровані за межами Луцька. Винятки зробили лише для Жидичинської та Княгининівської ОТГ та Прилуцької сільради.

Нова сміттєсортувальна лінія, яка дозволить розвантажити полігон твердих побутових відходів у Брищі запрацює у Луцьку у мікрорайоні вулиці Дубнівської вже у червні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus