USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Співачка родом із Ковеля презентувала нову пісню «Чому»

31 Січня 2023 06:21
Кліп на пісню співачки Love, Mary на Коростишівському кар’єрі зняв режисер Інді Хаїт, відомий співпрацею з LATEXFAUNA, Тіною Кароль і DOROFEEVA.

Як пише СЛУХ, «Чому» – перша робота 26-річної Марії (хоча вона просить називати себе Мері та навіть планує змінити ім’я в паспорті) у 2023 році. Співачка заявила про себе минулого року, випустивши три пісні та кліпи до них.

Love, Mary народилася у Ковелі, але вже довгий час живе в Києві. Музика з нею з дитинства: дівчина сім років грала на скрипці, перші тексти написала у вісім-дев’ять років. Зараз вона пише мелодії та лірику, частково аранжування. Фіналізують пісні друзі Марії.
«Музику я слухаю багато та досить різну. Наприклад, улюблений гурт – Placebo. Їхні треки викликають мурашки щоразу. Мене надихає світ довкола і в мені. Всі мої пісні написані через самопізнання і діалоги з собою.

Звісно, альбому бути. Я відчуваю в собі силу та енергію. Частина треків уже готова, якби я зараз не випускала б сингли, то він був би завершеним, але я просто фізично не можу не ділитися.

Також планую більше виступів. Живий контакт з аудиторією дає відчуття розуміння, що я рухаюсь у правильному напрямку. 23 січня я виступала на фестивалі «На часі» – це було дійсно круто та емоційно! Тому далі – більше», – розповіла Марія.

Читати ще: Світла прем’єра у темні дні: народжений у Луцьку «Фіолет» презентував кліп «Сила»

Як ми писали раніше, співак з Волині зняв кліп у зруйнованому Будинку офіцерів у Вінниці
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus