USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Світла прем’єра у темні дні: народжений у Луцьку «Фіолет» презентував кліп «Сила»

20 Грудня 2022 00:22
Гурт «Фіолет» презентував прем’єру кліпу на трек «Сила» зі свого нового однойменного альбому.

Як зазначають музиканти, це історія про нашу нову реальність: про наші «темні», але водночас «світлі» дні, наш новий побут, нашу стійкість… Про розуміння – якщо опустимо руки, то легше навряд чи стане.

Ідея створення відео – фронтмена гурту Сергія Мартинюка. Монтували й виступили режисерами-операторами Валерій та Анна Стратюки. До слова, у кліпі з-поміж наймолодших акторів знялася й маленька донечка Колоса Єва.

«Без світла, тепла, іноді без води – в будь-якому разі то значно ліпше, ніж існувати «під русскім міром», в обіймах «висококультурної пушкінської парадигми». У єдності, в сім'ї, в найближчих людях – наше світло, наша сила, наша віра в Перемогу. За патетикою дня теперішнього – невичерпна ненависть мільйонів українців, конвертована в допомогу і донати ЗСУ, але водночас і незнищенна любов до свого і своїх. За те і тримаємося», – додають творці ролика.

Нагадаємо, за останні місяці «Фіолет» видав кілька нових робіт: на початку квітня вийшов трек «Заряджай», у червні побачила світ пісня «Говори», у липні з'явилася композиція «На Чорному морі», у серпні музиканти презентували трек «Ой чи живі», а в жовтні – кліп «Дівчисько».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus