USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Співачку МакSим ввели у штучну кому

19 Червня 2021 17:18
Російську співачку Марину Абросімову, відому під псевдонімом МакЅим, підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ) і ввели в стан штучної коми. Тест на коронавірус показав негативний результат.

Про це виданню «РИА Новости» повідомила представник артистки, передає УНІАН.

У співачки діагностували пневмонію з сильним ураженням легенів і низькою сатурацією.

«Насичення киснем в крові досить низьке. На кисень вона не реагувала, легені не прочищалися, тому лікарем було ухвалене рішення ввести її в кому», – уточнила представник.

Як зазначає РЕН ТВ з посиланням на піар-менеджера співачки Яну Богушевську, МакЅим ввели в медикаментозний сон, щоб уникнути кисневого голодування. Вона підкреслила, що прогнози лікарів позитивні, оскільки співачка «молода і красива».

Про госпіталізацію Максим стало відомо 15 червня.

Сама 38-річна співачка повідомила, що виступала на концерті в Казані 12 червня з температурою 39, але підтвердженого коронавірусу у неї немає. Вона відчула симптоми застуди напередодні, але вирішила не скасовувати виступ. 13 червня Максим знову здала тест на COVID-19, і результат був негативним.

Співачка пояснила, що її стан продовжував погіршуватися, температура не спадала, і лікарі ухвалили рішення про її госпіталізацію.

Раніше співачка повідомила у своєму акаунті в Instagram, що потрапила до лікарні з ураженням 40% легень. Максим зазначила, що коронавірус у неї не виявили.

«Потім моє самопочуття стало погіршуватися, температура не падала, я знову викликала лікаря, і мене забрали в клініку. На цей час ураження легень від 40%, підтвердженого тесту на COVID у мене немає, лікарі кажуть – пневмонія», – повідомляла раніше зірка.
У зв’язку з цим намічений на 19 червня концерт був скасований.

МакЅим (Марина Абросімова) – російська співачка, автор, виконавиця і музичний продюсер. Популярність до артистки прийшла в березні 2006 року після випуску альбому «Важкий вік», ця платівка розійшлася тиражем понад 1,5 млн копій. А в 2007 році Максим визнали найбільш комерційно успішною російською співачкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ілономаскобот Показати IP 19 Червня 2021 17:47
Вперше чую за цю московитку і мені пофіг на неї, як і на всіх інших московитів. Для чого волинянам ця новина незрозуміло.
Лучанин до Ілономаскобот Показати IP 19 Червня 2021 20:05
Напевно для того, щоб ти натиснув на цю новину і написав комент)))
Я до Ілономаскобот Показати IP 20 Червня 2021 06:59
ви звичайне галіцайське бидло...от тому вас бидлоту сотні років всі гноблять
Крук Показати IP 19 Червня 2021 18:52
Мабуть немає нічого гіршого за упереджене ставлення.
Крук Показати IP 19 Червня 2021 18:53
це відповідь до Ілономаскобот
Анонім Показати IP 19 Червня 2021 23:06
Шкода. Гарна співачка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus