USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Співай за мрію»: лучан та гостей міста запрошують на масштабне святкове дійство

28 Травня 2019 14:36
З лункою піснею, гарним настроєм та багатьма подарунками завітає літо до обласного центру Волині. 1-2 червня на Театральному майдані Луцька відбудеться гала-концерт учасників обласного телевізійного пісенного конкурсу «Співай за мрію». Початок святкового дійства 1 червня о 13 годині.

Організаторами конкурсу «Співай за мрію» виступили Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом», ТРК «Аверс» та Департамент культури Луцької міської ради.

Стартував конкурс 1 листопада 2018 року. Упродовж семи місяців усі охочі школярі Волині демонстрували свої таланти на телеканалі Аверс, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Всього участь у конкурсі взяли 119 юних волинян. Згідно з Положенням про конкурс фіналістів обирали глядачі шляхом голосуванням у Facebook. Конкурсант, який набрав найбільше лайків отримає путівку в Міжнародний дитячий центр «Артек-Буковель». Діти, які посіли 2-ге й 3-тє місця отримають цінні призи. Зазначимо, що цікаві й корисні подарунки отримають усі фіналісти.

Проте на конкурсантів чекає приємний сюрприз і багато подарунків. Серед учасників виявилося дуже багато талановитих дітей. Тому організатори додали ще сім номінацій. Відповідно й збільшилася кількість призів: 4 конкурсанти отримають путівки в «Артек-Буковель», а 3 конкурсанти – грошові сертифікати.

Зазначимо, ніхто з учасників пісенного конкурсу не лишиться без уваги. Адже усі 119 конкурсантів отримають пам’ятні подарунки й сувеніри.
Не доведеться сумувати й глядачам. Упродовж двох днів на Театральному майдані буде діяти зона безкоштовних майстер-класів з ліпки глиною, плетіння з сіна, тату хною та ін. Також на святі буде фотозона, на якій працюватиме професійний фотограф. Тож відвідувачі гала-концерту зможуть зробити світлини, щоб закарбувати в пам’яті святкову мить. Усі фотознімки згодом можна буде переглянути на сайті Фонду та зберегти їх для сімейного архіву.

«Мрії збуваються. І ви в цьому можете переконатися. 1-2 червня, Театральний майдан Луцька, Зустрінемо літо разом!» - лучан та гостей міста закликають на співочий конкурс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus