USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спійманого на хабарі начальника любешівської поліції відпустили під заставу

9 Грудня 2018 16:46
Начальника Любешівської поліції Олега Матчука, якого спіймали на хабарі, заплатив 147 тисяч застави. При тому, що його річний дохід становить трохи більше 130 тисяч гривень.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Керівника Любешівської поліції Олега Матчука правоохоронці затримали на хабарі у 1200 доларів 28 листопада цього року.

Як повідомляла прокуратура, правоохоронець вимагав гроші за безперешкодне перевезення територією району бурштину.

Суд відсторонив чоловіка на два місяці від посади. 30 листопада обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Попри те, що заставу сумою 147 тисяч внесли, захист оскаржує рішення першої інстанції про запобіжний захід.

На судове засідання підозрюваний Олег Матчук не з’явився. Зі слів адвоката, його госпіталізували в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Навуходоносор Показати IP 9 Грудня 2018 17:35
Взял от жизни пан Олег все, что теперь вынесено в ходе обыска. Теперь и сердце дадут подлечить, ведь переволновался, бедолага...Ну почему все наши казнокрады такие больные? До арестов часто в своих интервью утверждают, что они весьма способные и здоровые люди, что день и ночь занимаются спортом, чтобы эффективно выполнять возложенные на них функции по работе на процветание Отечества. Главный из них в недалеком прошлом даже марафон "на пеньках" в своем имении под Киевом мог пробежать резво, утверждал, что каждый день проплывает в бассейне аж 5 километров. Сейчас вот обездвижен после игры в теннис, пишут, что из РФ в Израиль собирается на лечение. На фото в СМИ все ворюги до ареста, как правило, - краснощекие, упитанные, "кровь с молоком". Но после того, как на их "руки, які нічого не крали" надевают браслеты, все они падают в обморок, все вдруг становятся гипертониками, диабетиками, сердечниками, требуют немедленно вызвать врача. Видать последствия Чернобыля, другого объяснения не нахожу. Может читатели "ВН", имеющие медицинское образование помогут разобраться в столь сложном диагнозе всех казнокрадов? Ведь эпидемия какая то, так и косит их, так и косит...
Федір Т. Показати IP 9 Грудня 2018 19:57
Посадова особа повинна сидіти під арештом , яка застава ...!!! З таким підходом корупція в Україні буде постійним явищем !!! Клин - клином вибивається , є така народна прикмета і традиція !!!
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2018 00:33
Класіка жанру - є гроші на заставу, вмить хворим став. Наступні події будуть такими - хабара не брав, поновлення на посаді, премія, підвищення.
Бос Показати IP 10 Грудня 2018 08:51
Він ще й до лісубудинку має відношення. Його треба добре потерусит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus