USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Сподіваємося, вийдемо у фінал чотирьох», – форвард «Старого Луцька»

1 Березня 2024 08:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» обіграв «Запоріжжя» в 1/8 Кубка України та пройшов до чвертьфіналу, де сьогодні зіграє з «Прикарпаттям-Говерлою». Форвард лучан Дмитро Липовцев висловив сподівання, що команда пройде далі, а тренер Дмитро Чайковський акцентував на помилках своїх підопічних.

Про це вони говорили на післяматчевій пресконференції 29 лютого.

«Насамперед хочу привітати наших вболівальників із тим, що ми далі пройшли в Кубку. Сподіваємося, далі для нас також буде позитивний результат, і ми вийдемо у фінал чотирьох. Гра була дуже напружена. Ми повели в рахунку, але «Запоріжжя» є «Запоріжжя», наші хлопці почали нервувати, хтось не відчув м’яча. Тому дали цікаву кінцівку для глядачів. Ми граємо три поспіль гри у баблі, тому завтра сил точно вистачить. Сподіваюся, завтра все буде добре», – сказав форвард «Старого Луцька» Дмитро Липовцев.

На запитання, кого він очікує в суперниках у чвертьфіналі, Дмитро Липовцев відповів віджартовуючись. До слова, «Прикарпаття-Говерла» та «Самбір» грали свій матч пізніше.

«Того, хто нам програє. Насамперед хочеться перемоги, але в Кубку кожен може обіграти кожного», – зауважив гравець.

Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський відзначив, що в нього двоякі враження після гри із «Запоріжжям».

«З одного боку ми перемогли і це приємно. Але після гри я сказав хлопцям, щоб ми дисциплінованіше виконували наші домовленості в першій половині гри. Моменти, коли ми неправильно виконали установку, дають про себе знати в кінцівці гри, коли усі втомлені, десь і кидок не йде.

Звичайно, дуже велике моє розчарування – штрафні кидки: у вирішальні моменти ми умудряємося кидати нуль із двох. Я думаю, це пов’язано з психологією, але для мене все одно це дуже неприємний момент. Також програли підбирання. У «Запоріжжя» хороша передня лінія, але не настільки, щоб ми програвали їм десять підбирань. Всіх наших вболівальників та керівництво клубу вітаю з перемогою», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus