USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» програв останній команді Суперліги

17 Березня 2023 20:06
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» стартував у київському баблі поразкою від останньої команди Суперліги «Запоріжжя» – 71:62.

Євген Коровяков закинув перші очки у матчі. Саме він був найбільш помітним у складі лучан на стартових хвилинах. Але поступово «Запоріжжя» захопило лідерство, відірвавшись на +8. У лучан не надто виходила гра в атаці, однак відзначимо дальні влучання Бедлінського та Алтухова, завдяки яким «Старий Луцьк» скоротив відставання до кінця десятихвилинки – 19:16.

На початку другої чверті лучани зуміли наблизитися до опонентів на відстань одного очка, а завдяки двом поспіль влучанням Коцька й взагалі вийти вперед у середині чверті – 23:24. Після цього Панфілов влучив з-за дуги, наростивши перевагу до +4. Натомість запорожці здійснили ривок +6, повернувши собі лідерство. На велику перерву команди пішли за рахунку 34:31 на користь «Запоріжжя».

Запорожці до середини третьої чверті збільшили перевагу до +9 – Володимир Журжій відреагував тайм-аутом. Після цього Морозов влучив «трьоху», зробивши +12, і відразу сів на лавку, адже сфолив уп'яте в матчі. Лідером перед фінальною чвертю було «Запоріжжя» – 53:44.

На початку четвертої десятихвилинки волиняни скоротили відставання до -5. Номінальні господарі взяли тайм-аут, але це не надто вплинуло на гру в цей період. Влучання Прозапаса з-за дуги та очки Коцька з середньої дистанції дозволили зрівняти рахунок за сім хвилин до фінальної сирени – 53:53. Але далі лучани знову розтринькали перевагу – ривок 7:1 від запорожців змусив Володимира Журжія вкотре брати тайм-аут. Корективи, які вніс тренер, не допомогли, тож «Запоріжжя» святкувало заслужену перемогу – 71:62.

Найрезультативнішим у складі луцької команди став Євген Коровяков – 14 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє другий для себе матч баблу з «Дніпром».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діагноз Показати IP 17 Березня 2023 21:50
Нема вже в Україні команди, якій би "Старий Луцьк" не програвав ! А шо з нього взяти - він же старий !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus