USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» завершив домашній бабл поразкою від «Запоріжжя». Фоторепортаж

14 Січня 2024 21:44
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» так і не зумів перемогти в рідних стінах: у третьому матчі домашнього баблу лучани поступилися одному з лідерів Суперліги «Запоріжжю» – 65:80.

У першому домашньому матчі «Старий Луцьк» програв «Дніпру», а вчора волиняни зазнали прикрої мінімальної поразки від «Кривбаса», який нині йде останнім у турнірній таблиці Суперліги.

Тримаючи в голові дві домашні поразки, лучани дуже вдало почали матч з «Запоріжжям». Коцько «трьохою» відкрив рахунок, за ним забивав Мусієнко, ендван реалізував новачок Джексон, а Томас закинув два з лінії. Проте десятиочкова перевага лучан почала танути ближче до екватора чверті – запоріжці наблизилися на -4.
Стабільно очки набирав Нікітін, а два поспіль триочкові від Бикова та Кабанова дозволили «Запоріжжю» вперше вийти вперед – 16:18. Головний тренер луцької команди Дмитро Чайковський миттєво зреагував таймаутом, після якого Коцько одразу закинув здалеку. Але першу чверть все ж забрали запорожці – 20:21.
Читати ще: «Старий Луцьк» без шансів поступився лідеру Суперліги «Дніпру». Фоторепортаж

Початок другої чверті був схожим на старт першої – знову залетіло три, але цього разу від запорожця Нікітіна. Далі після перехоплення забив Морозов, зробивши +6 для «Запоріжжя». Натомість лучани відповіли двома балами Джексона та влучним дальнім Панфілова, знову скоротивши відставання до мінімуму. Цього разу таймаут взяли гості луцького баблу. Тренерські корективи допомогли запорожцям збільшити перевагу до +5, яка фактично трималася всю другу чверть. У підсумку першу половину виграли запорожці – 30:37.
Після великої перерви «Старий Луцьк» завдяки 5 очкам Дюпіна зумів здійснити ривок 9:2 та зрівняти рахунок – 39:39. Але пара Хохоник-Сізов до екватора третьої чверті забезпечила «Запоріжжю» 9 очок переваги – 41:50. Дещо скоротив відставання лучан Марків, влучивши з-за дуги, але на запорожців це не надто вплинуло. Перед останньою чвертю гості луцького баблу мали 10 очок переваги – 48:58.
Читати ще: «Старий Луцьк» не зумів обіграти останню команду Суперліги. Фоторепортаж

Нікітін видав ударний початок четвертої десятихвилинки, влучивши двічі поспіль, а за 4 хвилини «Запоріжжя» відірвалося на +19 – 50:69. Наздогнати суперників баскетболісти «Старого Луцька» так і не зуміли та в підсумку зазнали третьої поразки у домашньому баблі – 65:80.
Найрезультативнішим у складі лучан в цьому матчі став Маркіз Джексон – 20 очок, 7 підбирань, 3 результативні передачі. Після цього матчу «Старий Луцьк» – на дев’ятій позиції в турнірній таблиці (5 перемог, 13 поразок).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 14 Січня 2024 22:42
Тре когось нового кликати або в футбол грати….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus