USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

Сполучені Штати визнали AliExpress піратським ринком

20 Лютого 2022 11:47
Сполучені Штати визнали сайт AliExpress та мессенджер WeChat піратськими. Нещодавно офіс торговельного представництва США вніс їх у список онлайн- та офлайн піратських ринків.

Про це пише УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Зазначається, що на платформі AliExpress Alibaba Group Holding Ltd. спостерігають збільшення кількості товарів-підробок, що продаються під виглядом оригіналу. Платформа для обміну повідомленнями WeChat теж сприяє суттєвому підробленню та поширенню товарних знаків, кажуть в США.

У Китаї на брифінгу голова МЗС Китаю Ван Веньбінь заявив, що такий крок США є політизованим та закликали створити справедливі та недискримінаційні умови.

В Alibaba Group Holding Ltd. визнають, що мають проблеми захисту інтелектуальної власності та очікують на продовження роботи з урядами.

Власники WeChat заявили, що категорично не згодні з рішенням США.

Влада США веде список піратських ринків з 2011 року. Тільки за минулий рік в «чорний список» потрапили 42 онлайн-платформи та 35 фізичних ринків. Американський регулятор вважає, що ці майданчики або безпосередньо беруть участь у продажу підробленої продукції, або сприяють такій торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mich Показати IP 21 Лютого 2022 08:02
І це правда. Наприклад на Алі росіяни торгують кулями з краденого Луганського патронного заводу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus